Paras aika vaihtaa nastarenkaisiin

Nastarenkaita tulisi käyttää talviolosuhteissa, kun kesärenkaat eivät enää tarjoa turvallisen ajamisen edellyttämää pitoa. Talvirenkaat ovat parempia kuin kesärenkaat, kun lämpötila laskee alle nollan. Renkaanvaihdossa ei siis pidä odottaa ensilumen satamista, vaan se pitää tehdä heti, kun nastarenkaita saa käyttää. Tämä voi maasta riippuen vaihdella hiukan. Talvirenkaat ovat kuitenkin hyviä kylmällä säällä ja on paljon turvallisempaa, että talvirenkaat ovat jo vaihdettuna ensilumen sataessa, jolloin voit ajaa turvallisin mielin talvikauden alusta alkaen.

 

Paras on antaa ammattimaisen rengashuollon tehdä renkaanvaihto puolestasi, koska he osaavat vaihtaa renkaat oikein. He käyttävät oikeita työkaluja, tasapainottavat renkaat ja tarvittaessa lisäävät painoja, jotta renkaat pyörivät tasaisesti ilman sivuttaisvoimia. He voivat tarvittaessa vaihtaa venttiilejä ja varmistaa, että renkaat ovat hyvässä kunnossa ennen niiden asentamista. Tämä on tärkeää, jotta varmistetaan riittävä kulutuspinnan syvyys ja se ettei renkaissa ei ole viiltoja tai halkeamia.

He myös varmistavat, että rengaspaineet ovat oikeat. Näin ajaessasi pois renkaanvaihdosta renkaissa on heti oikeat paineet, jolloin renkaissasi on niiden parhaat ominaisuudet ja suorituskyky. Jos renkaat eivät ole hyvässä kunnossa, voit ostaa uuden rengassarjan heti kauden alkuun.

Jos käytät myös heidän rengashotelliaan, renkaat varastoidaan rengasliikkeeseen, joten sinun ei tarvitse varastoida niitä kotona ja vältät vaivan niiden kuljettamisesta edestakaisin. Voit myös olla varma, että renkaat varastoidaan oikeissa olosuhteissa, jolloin lämpö, ​​auringonvalo ja UV-säteily eivät vaikuta heikentävästi niiden kuntoon. Renkaat myös merkitään siten, että kun ne asennetaan uudelleen, ne asennetaan oikeaan paikkaan, jolloin niiden kulumisprofiilia voidaan hallita. Tämän avulla tasataan etu- ja takarenkaiden erilaista kulumista.

Lisätietoja nastarenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://vianor.fi/