Renkaiden Vaihto Kannatta Jättää Asiantuntijoille

Kun renkaat pitää vaihtaa kesärenkaista talvirenkaisiin tai päinvastoin, on parasta antaa rengashuollon tehdä vaihto. Jättämällä työn ammattilaisille tiedät, että se tehdään oikeanlaisilla työkaluilla, asiantuntija on tarkistanut autoosi asennettavat renkaat, ja he huolehtivat autossa olleista renkaista pesemällä ja merkitsemällä ne, jotta ne osataan sijoittaa oikein seuraavalla kerralla. Asentaessaan uuden rengassarjan he tarkistavat rengaspaineet, riittävän kulutuspinnan syvyyden, ja että renkaissa ei ole viiltoja tai muita vaurioita. He myös tasapainottavat renkaat ja vaihtavat venttiilit.

Renkaiden kierrättäminen

Renkaiden kierrättäminen tarkoittaa renkaiden sijainnin vaihtamista, jotta renkaat kuluvat tasaisesti. Renkaiden on tarkoitus kulua, ja ne tulee vaihtaa, kun kulutuspinnan syvyys on alle 4 mm. Haluat kuitenkin vaihtaa kaikki neljä rengasta kerralla autosi suorituskyvyn varmistamiseksi. Jos uusissa ja vanhoissa renkaissa on erilainen pito, on helppoa menettää ajoneuvon hallinta. Tämän välttämiseksi kannattaa kierrättää renkaita, mikä on helpointa toteuttaa kausiluonteisen renkaanvaihdon yhteydessä.

Rengashotelli

Rengashotellin käsite tarkoittaa sitä, että rengashuolto varastoi renkaat puolestasi renkaanvaihdon jälkeen Tämä säästää jonkin verran vaivaa, kun renkaita ei tarvitse tuoda huoltoon ja viedä takaisin kotiin varastoitavaksi. Rengashotelli varmistaa myös, että renkaat varastoidaan optimaalisissa olosuhteissa, jolloin ne kestävät pidempään. Lämpö ja auringonvalo vaikuttavat renkaan käyttöikään heikentävästi. Säilyttäminen oikeissa olosuhteissa tarkoittaa, että sinulla on hyvät renkaat, kun niitä tarvitaan ensi kerralla. Se myös tekee elämästä joustavampaa, koska voit ajaa rengashuoltoon milloin tahansa, ja renkaat ovat jo odottamassa sinua.

Lisää vinkkejä rengashuolloista saat verkkosivuiltamme osoitteessa : vianor.fi