Uudet Renkaat Ja Vanteet Saavat Autosi Näyttämään Hyvältä

Kun ostat uusia renkaat, voit ostaa myös uudet vanteet. Vanteet voivat tehdä autosta paljon paremman näköisen, vähän kuin korut. Jos laitat ranteeseen mukavan kellon, saatat jopa tuntea olosi onnellisemmaksi, ja usein sama tunne tulee autosta. On olemassa laaja valikoima erilaisia ​​vanteita.

Renkaita on melkoinen valikoima, joten kannattaa aloittaa renkaista ja valita sitten vanne, joka sopii sekä renkaisiin että autoon. Kenties mustaa metalliseosta oleva vanne ja urheilullinen kesärengas sopivat hyvin urheiluautoon. Valinta parantaa ehdottomasti autosi esteettisyyttä verrattuna tavalliseen renkaaseen.

Rengasmyymälöissä on yleensä paras valikoima renkaita ja vanteita, ja ne voivat myös helposti asentaa ne valittuasi haluamasi renkaat ja vanteet. Suosittelen aina tekemään hieman tutkimusta verkossa ennen kuin siirryt rengasliikkeeseen, vaikka he ovatkin asiaan hyvin perehtyneitä.

Nykyään valintaa helpottaa myös EU:n rengasmerkintä, joka osoittaa renkaiden melutason, märkäpidon ja vierintävastuksen, joka vaikuttaa renkaiden polttoainetehokkuuteen. Märkäpito on aina tärkeää, sillä se mittaa, kuinka nopeasti auton saa pysähtymään märällä pinnalla. Jos renkaissa on huono pito, jarrutusmatka kasvaa. Jarrutusmatka auttaa usein ehkäisemään onnettomuuksia. Rengasmelu puolestaan on tärkeä ajomukavuuden kannalta, joten sinun on arvioitava, kuinka tärkeää se on sinulle. Sama pätee polttoainetehokkuuteen. Jos valitset hieman kalliimman renkaan, jolla on parempi polttoainetehokkuus, voit itse asiassa säästää ostamalla kalliimman renkaan.

Autolehtien tekemät rengastestit kertovat usein parhaat puolueettomat tulokset eri renkaiden laadusta, joten niitä kannattaa lukea. Vanteiden suhteen, jos olet tyytyväinen niiden hintaan ja sopivuuteen autoosi, kysymys on enemmän siitä, miltä haluat niiden näyttävän. Tarkista aina, että ostat oikean kokoiset rengas ja vanteet. Tarkista koko nykyisistä renkaista tai auton käyttöohjekirjasta, jos et ole siitä varma. Kun kaikki on ostettu ja asennettu autoosi, voit nojata taakse ja nauttia autoilusta.

Lisätietoa uusista vanteista ja renkaista saat verkkosivultamme osoitteessa www.vianor.fi