Epätavallisempaa Palvelua

Jos omistat auton, on hyvä löytää auton huolto, minne voit viedä autosi aina kun jotain tarvitsee korjata tai huoltaa tai kun renkaat pitää vaihtaa. Jos sinulla on huoltoliike, jota käytät usein, he tuntevat sinut ja autosi ja pystyvät tarjoamaan sinulle parempaa ja henkilökohtaisempaa palvelua.

Henkilökohtaisesti käymme auton kanssa liian harvoin huoltoliikkeessä. On paljon asioita, joiden vuoksi auto pitäisi viedä huoltoon, ihan vain jotta se voidaan tarkistaa ja selvittää, mikä on vialla. Tiedän, että ihmiset menevät paljon useammin lääkärille kuin vievät autojaan huoltoliikkeeseen.

Vierailu, jonka monet jättävät tekemättä, mutta joka olisi hyvä tehdä kylmässä maassamme, on vierailu akkuhuollossa. Siellä tarkistetaan akun kunto ja osataan kertoa, tarvitsetko uuden akun vai onko nykyinen akkusi hyvässä kunnossa. Jos se on vaihdettava, he voivat tarjota laajan valikoiman akkuja, asentavat uuden akun puolestasi ja kierrättävät vanhan ongelmajätettä olevan akun. On aina mukavaa, kun ei tarvitse itse huolehtia ongelmajätteistä. Uuden akun avulla autosi käynnistyy paremmin talvella. Kaikki tiedämme, että auton käynnistäminen voi olla hieman haastavaa sään kylmetessä, eikä kukaan halua päätyä tilanteeseen, jossa akku on loppu ja pitää yrittää löytää joku antamaan apuvirtaa.

Jos olet joka tapauksessa huoltoliikkeessä, voit saman tien pyytää heitä tekemään kuntotarkistuksen autollesi varmistaaksesi, onko jotain muuta, joka on korjattava tai vaihdettava. Kokeneet teknikot käyvät läpi auton kriittiset osat, kuten jarrut, iskunvaimentimet, renkaat, pakoputkiston ja auton tärkeät nesteet.

Kun testi on suoritettu, sinulla on hyvä yleiskatsaus siitä, onko autossasi jotain korjattavaa. Jos autoon on tehtävä jotain, saat kiinteän hinnan sen kustannuksesta ja voit varmistaa, että autosi on täydellisesti kunnossa.

Lisätietoja auton huollosta saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi