Pidä Autosi Hyvässä Kunnossa

 

Kannattaa aina pitää autosi hyvin huollettuna, jotta kallis investointisi kestäisi mahdollisimman pitkään. Mitä paremmin ylläpidät sitä, sitä korkeampi on auton jälleenmyyntiarvo, ja samalla pystyt saamaan takaisin suuren osan siihen käyttämästäsi rahasta. Huonosti ylläpidetty auto vie sinulta paljon rahaa käyttöaikansa aikana.

Näin ollen auton vieminen säännöllisesti omistajan käsikirjan mukaisiin määräaikaishuoltoihin on lähes pakollista. Auton kuntotarkastus tekeminen määräaikaishuoltojen välillä varmistaa, että havaitset pienet ongelmat ennen kuin ne kasvavat suuriksi ongelmiksi, mikä voi säästää paljon rahaa.

Renkaat huolto ja oikean rengaspaineen varmistaminen johtavat vähäisempään renkaiden kulumiseen sekä parempaan polttoainetalouteen. Myös tällä tavoin säästät rahaa.

Lisää tietoja kuntotarkastuksista saat verkkosivuiltamme osoitteessa https://vianor.fi/