Kuka Voi Vaihtaa Autoni Renkaat

Käytännössä kuka tahansa kuski voi suorittaa renkaiden vaihdon. Jos renkaasi puhkeaa paras skenaario on se, että pystyt itse hoitamaan operaation ilman, että sinun tarvitsee tilata apua. Jos renkaasi ovat erityisen laadukkaat pystyt ajamaan niillä vielä 50-150 km taakasta riippuen ja saat vietyä auton huoltamoon.

Mitä tulee talvi- tai kesärenkaiden vaihtoon niin useimmat autoilijat vievät autonsa autohuoltoon. Etu tässä on se, että he hoitavat homman nopeammin ammattilaistyökaluilla ja he pystyvät nostamaan auton ja vaihtamaan kaikki neljä rengasta kerralla. Toinen etu on se, että he tarkastavat sekä talvi- että kesärenkaidesi kunnon samalla. Jos he havaitsevat repeämiä tai kulumia he voivat joko korjata renkaan tai vaihtaa sen uuteen.

Useimmat huoltoasemat voivat myös säilyttää vanhat renkaasi jottei sinun tarvitsisi kuljettaa niitä takaisin. Tällöin seuraava vaihto on myös helpompi sillä toiset renkaasi ovat jo valmiiksi huoltamolla odottamassa.

Lisää infoa renkaiden vaihdosta osoitteessa: https://vianor.fi/