Jatka Renkaiden Tarkkailua Talven Aikana

Koska renkaat ovat kriittisiä talvikaudella, on tärkeää tarkistaa säännöllisesti, että ne ovat hyvässä kunnossa. Jos autossasi on nastarenkaat, on hyvä tarkistaa nastojen kunto ja niiden määrä. Tarkista myös, että kulutuspinnan syvyys on yli 4 mm. Jos kulutuspinta on tätä ohuempi, renkaat on vaihdettava. Ei ole turvallista ajaa renkailla, joiden kulutuspinnan syvyys on alle 4 mm.

Tarkista rengaspaineet säännöllisesti, jotta rengaspaine on omistajan käsikirjassa mainitun mukainen. Muista, että lämpötilan laskiessa rengaspaine laskee, joten renkaisiin täytyy lisätä ilmaa. Yritä muodostaa itsellesi tapa tarkistaa rengaspaineet aina, kun käyt tankkaamassa. Kaikilla huoltoasemilla on välineet renkaat täyttämiseen. Jos renkaissa on alhainen rengaspaine, auto kuluttaa enemmän polttoainetta. Näin joudut käymään useammin tankkaamassa, jolloin voit myös tarkistaa rengaspaineet useammin.

Lisää tietoja talvirenkaista saat verkkosivuiltamme osoitteessa www.vianor.fi