Auton Tarkastus Ennen Talvea

Jos et ole äskettäin käyttänyt auton huolto, suosittelen aina tekemään kuntotarkastuksen talven lähestyessä. Hyvä puoli kuntatarkastuksessa on, että sen avulla voit helposti selvittää, onko autosi hyvässä kunnossa ennen haastavien talviolosuhteiden alkamista. Suuri muutos lämpötilassa aiheuttaa paljon rasitusta autolle ja sen joillekin kriittisille osille.

Kuntotarkastuksessa tarkistetaan kaikki auton kriittiset toiminnot ja varmistetaan, että ne ovat kunnossa. Jos joitain osia tulee korjata tai vaihtaa, sinulle ilmoitetaan asiasta. Saat myös kustannusarvion kohteiden korjaamisesta tai korvaamisesta. Sen saatuasi voit varata ajan huoltoliikkeeseen.

Kun kuntotarkastuksen tehtyäsi ajat talviolosuhteissa, ei sinun tarvitse huolehtia autosta vaan voit keskittyä turvalliseen ajamiseen. Varmista, että olet vaihtanut jo talvirenkaisiin, sillä talvi on aivan nurkan takana. Lumen saavuttua älä yritä ajaa kesärengas.

Lisätietoja kuntotarkastuksesta saat verkkosivultamme https://vianor.fi/