Kuntotarkastus On Paras Tapa Varmistaa, Että Autosi On Valmis Talvea Varten

Monet eivät ajattele asiaa, mutta vaatii vähän vaivaa siirtyä kesäkaudesta talvikauteen. Auton osalta tulee varmistaa, että renkaat vaihdetaan ajallaan asianmukaisiin talvirenkaisiin. Ilman talvirenkaita ei tien päälle ole asiaa lämpötilan laskiessa alle nollan. Tämä on ensimmäinen askel varautumisessa talven tuloon. Toiseksi tulee varmistaa, että kaikki auton kriittiset toiminnot toimivat kunnolla. Tämä on helpointa tehdä viemällä auto kuntotarkastukseen. Se on suositeltavaa tehdä samalla kun vaihdat autoosi talvirenkaat.

Kuntotarkastuksen ja renkaiden vaihdon jälkeen tiedät, että sinulla on autossasi sopivat renkaat. Tiedät myös, että sinulla on tarpeeksi jarrunestettä ja iskunvaimentimesi ovat kunnossa. Myös jarrujen kunto selviää testin aikana. Jos jokin ei ole kunnossa, tiedät mitä tulee korjata ennen siirtymistä haastaviin talviolosuhteisiin. Varaa siis kuntotarkastus samalla kun varaat ajan renkaiden vaihtoon.

Lisää tietoja kuntotarkastuksesta saat kotisivuiltamme osoitteessa https://www.vianor.fi/