Ylläpidä Kesärenkaat

Kun se tulee säilyttää kesärenkaat, on joitakin yksinkertaisia asioita, sinun tulee oppia.

 Ensimmäinen niistä on, että renkaiden paine on kriittinen.

Tarkista paineet kesärenkaille tuotevakuutuksella vähintään kerran kuukaudessa. Tällöin Varmista, että renkaat ovat kylmä, koska näin saat tarkempia tuloksia. Jos olet oikeassa paineessa, sitten voit ajaa autosi helpommin, rullaus vastus on pienempi. Myös renkaat kestää kauemmin, jos sinulla on oikeat rengaspaineet.

Toinen asia, sinun täytyy tarkastaa on kulutuspinnan kuluminen renkaat.

Tarkista renkaasi leikkauksia tai epätasainen käyttö säännöllisesti. Tarkista vanteet nähdäkseis, jos ne ovat hyvässä kunnossa. Tämä on tarpeen, jotta korjaat ongelmat renkaasi reiät varhain ennen kuin se tulee ongelma. Jos renkaan epätasaisesti kuluneet, se tarkoittaa, että ei ole riittävästi painetta renkaasi ajon aikana se. Renkaissa on kulumistunnistimet rakenteessa yleensä. Nämä kertoo, kun renkaat on korvattava; ne ovat yleensä pieniä lommoja pyörissä, jotka osoittavat, milloin haluat vaihtaa renkaan. Kuluneilla renkailla ei ole turvallista ajaa kanssa, koska suorituskyky putoaa rajusti.

Jos sinulla on ongelmia kesärenkaiden kanssa, sinun täytyy saada ne tarkastetuslo välittömästi ammatillisella kesärenkaat jotta on edelleen turvallista ajaa. Ylläpito on välttämätöntä, jos haluat säilyttää niiden suorituskyky renkaat. Noudattamalla näitä vinkkejä pystyä pitämään kesärenkaille tuotevakuutuksella pitkän aikaa ilman mitään ongelmia.

Lisätietoja miten voit säilyttää kesärenkaita: www.vianor.fi